Ugodno in poceni tiskanje ob najemu multifunkcijske naprave

Ugodno in poceni tiskanje ob najemu multifunkcijske naprave

Stroškovno učinkovito in poceni tiskanje je cilj skorajda vsakega podjetja, ki v pisarni uporablja tiskalnik ali multifunkcijsko napravo. Stroški za nabavo kartuš s tonerjem, amortizacija, odplačevanje kredita za nakup naprave in drugi stroški lahko kaj kmalu narastejo. Poleg tega pa podjetje lahko nima dovolj nadzora nad porabo in vsemi stroški, ki so povezani s printanjem.

Rešitev za omenjene težave nudi mesečni najem izbranega modela multifunkcijske naprave ali tiskalnika. Najem naprave omogoča izdatne prihranke, saj se cena najemnine ne spreminja, zato lahko podjetje za vsak mesec vnaprej predvidi, koliko denarja bo porabilo za tisk in material za printanje. Velika prednost najema je v tem, da so v ceno fiksne mesečne najemnine zajete tudi druge storitve.

Poceni tiskanje z brezplačnimi kartušami s tonerjem

Ponudnik storitve najema vključi v ceno najemnine tudi uporabo kartuše s tonerjem, ki je zasnovana tako, da omogoča optimalno in tehnološko dovršeno izpisovanje črnila na papir. Inovativna tehnologija kartuš s tonerjem ima to prednost, da podjetju ni potrebno menjavati kartuš, saj en set tonerjev zdrži skozi celotno obdobje delovanja multifunkcijske naprave.

To podjetju zagotavlja neomejeno in potrebno število barvnih in črno belih izpisov. Ker nakup kartuš predstavlja enega izmed največjih stroškov, je najem tiskalnika ali multifunkcijske naprave stroškovno učinkovita izbira, saj podjetju ni potrebno kupovati in skrbeti za zalogo kartuš s tonerjem.

Poceni tiskanje vključuje storitev odzivnega servisa

Podjetje si z najemom multifunkcijske naprave ali printerja zagotovi tudi brezplačne servisne storitve. V primeru, da se pojavi mehanska ali programska napaka, lahko podjetje pokliče serviserje na terenu, ki pridejo napako popravit še isti delovni dan. Izkušeni serviserji tudi zamenjajo rezervne dele, če je to potrebno. Cena rezervnih delov pa je vključena v pogodbeno fiksno mesečno najemnino.

Poleg tega je printanje že na začetku najema stroškovno učinkovito, saj ponudnik najema oziroma serviserji na terenu namestijo napravo in povežejo vsa omrežja, ki potekajo od naprave do računalnikov. Začetna namestitev zajema tudi pregled vseh funkcij multifunkcijske naprave ter razložitev navodil, ki so potrebna za učinkovito printanje.

Ugodno printanje z najemom paketa po meri

Ugodno printanje lahko podjetje doseže s tem, ko si izbere paket najema po meri. To pomeni, da lahko ceno paketa prilagodi glede na potrebe po tisku v pisarni. Na voljo so tako osnovni paketi, veliki paketi za obremenjena delovna okolja ter paketi po meri. Poceni tiskanje vključuje izbor multifunkcijske naprave ali tiskalnika, ki s svojo zmogljivostjo in hitrostjo zadosti potrebam po printanju.