Nov tiskalnik v brezskrbnem najemu

Nov tiskalnik v brezskrbnem najemu

Če potrebujete nov tiskalnik za vašo pisarno v podjetju, imate na voljo dve možnosti. Lahko se odločite za nakup printerja ali pa ga pri specializiranem ponudniku storitve najamete. Ob najemu vam ne bo potrebno skrbeti za vzdrževanje tehnologije, saj ponudnik opravi vse servisne storitve, ki so vključene v ceno fiksne mesečne najemnine.

Prav tako ponudnik nudi najnovejše modele printerjev za kakovostno barvno tiskanje, zato boste imeli ves čas najema na voljo najbolj sodobno tehnologijo. Pisarniški printer lahko prilagodite vašim potrebam po tiskanju, glede na to, kako hiter in zmogljiv printer potrebujete za nemoteno delo v pisarni. Pri zniževanju stroškov tiskanja je pomembna optimizacija tiska, zato lahko z izbiro ustreznih paketov po meri privarčujete kar nekaj denarja.

Nov tiskalnik za brezskrbno barvno tiskanje

Mesečni najem tiskalnika nudi brezskrbno barvno tiskanje, saj je v vnaprej dogovorjeno ceno mesečne najemnine zajeta uporaba kartuše s tonerjem. Tako vam kartuš ni potrebno kupovati, ponudnik pa poskrbi tudi za ustrezno zalogo. Če ne potrebujete barvnega tiskanja, pa se lahko odločite tudi za zmogljiv in hiter printer s črno belimi izpisi. Izbirate pa lahko tudi med tehnologijo, ki nudi različno hitro tiskanje. Če je vaša pisarna bolj obremenjena, se je dobro odločiti za bolj hiter printer.

Nov tiskalnik s paketi po meri

Optimizacija tiska pri najemu printerja poskrbi za izdatno zniževanje stroškov, saj je v ceno vključena servisna podpora in namestitev opreme ter kartuše s tonerjem. Če se boste odločili za najem pisarniškega printerja, pa lahko pakete povsem prilagodite vašim potrebam. Tako boste na mesečni ravni plačali le tisto, kar zares potrebujete.

V to so vključene tudi funkcije printerja, barvno ali črno belo tiskanje in druge lastnosti. Na voljo pa je tudi 30 dnevni brezplačni preizkus tehnologije, zato da lahko v pisarni preizkusite vse funkcije tiskanja in na podlagi tega ugotovite, ali morda potrebujete hitrejši printer, več funkcij ali pa morda več naprav.

Printer ali multifunkcijska naprava?

Če po 30 dneh brezplačnega preizkusa printerja ugotovite, da za nemoteno delo v pisarni potrebujete še druge funkcije poleg tiskanja, kot je skeniranje, pošiljanje faksa in fotokopiranje, pa lahko najamete multifunkcijsko napravo, ki nudi vse funkcije v enem.

Printer je namreč namenjen le kakovostnemu in hitremu tiskanju, za uporabo ostalih funkcij pa je potrebno najeti multifunkcijsko napravo. Nov tiskalnik v najemu pa lahko z izbiro paketa po meri kombinirate tudi z multifunkcijsko napravo. Brezskrben najem tehnologije pa bo znatno vplival na mesečne stroške tiskanja.