Pametno investiraj v zavarovana posojila in ustvari dober donos

Pametno investiraj v zavarovana posojila in ustvari dober donos

Pametno investiraj v zavarovana posojila v obliki depozitov na spletni investicijski platformi in ustvari dober dodaten zaslužek. Z investiranjem lahko začneš povsem neobremenjeno, saj platforma nudi možnost, da s plemenitenjem sredstev pričneš postopoma. Tako lahko na začetku vložiš le 10 eur in spremljaš, kako se vloženi denar plemeniti z dano obrestno mero.

Registracija na spletno platformo je hitra in enostavna. Tvoje podatke preveri upravljalec in kaj kmalu pošlje nadaljnja navodila za prenos sredstev iz osebnega bančnega računa na naložbeni račun. Tudi izplačila denarja so hitra, saj lahko povsem enostavno preneseš zaslužek na bančni račun.

Investiraj v posojilo in pridobi dobro obrestno mero

Na platformi so objavljena vsa posojila, ki so na voljo za investiranje. Ko vežeš sredstva v posamezno posojilo, s tem tudi delno financiraš kredit posojilojemalca. Za financiranje pa pridobiš dobro obrestno mero, ki poskrbi za to, da se vložena sredstva plemenitijo do zapadlosti posojila.

Ko izbiraš, v katero naložbo boš vezal sredstva, so na voljo informacije o obrestni meri, ročnosti investicije in o minimalnem znesku, ki je potreben za investiranje. Donosi so odvisni tudi od izbora naložb. Bolj pester kot je naložbeni portfelj, več možnosti je za dober dodaten zaslužek.

Investiraj v naložbo, ki ne ustvarja izgub

Če ne želiš tvegati izgub, tedaj so naložbe v zavarovana posojila v obliki depozitov idealna priložnost, saj so investicije zavarovane pri kredibilni zavarovalnici. Platforma skupaj z bonitetno hišo zagotavlja varnost naložb tudi z dvostopenjskim preverjanjem kreditne sposobnosti posojilojemalca, pri čemer zavrne veliko večino vlog, saj ne ustrezajo strogim pogojem.

V primeru, da posojilojemalec ne odplačuje več kredita, tedaj se investicija prekine, ti pa dobiš povrnjeno celotno glavnico in vse obresti, ki so se ustvarile v določenem času. Poleg tega pa je platforma vzpostavila tudi številne varnostne mehanizme, ki omogočajo brezskrbno in varno investiranje na spletu.

Donosno investiranje z dobro obrestno mero

Na spletni platformi Nekster so izračunali, da se povprečni donosi na letni ravni gibljejo med 5 do 10 odstotki. S pravilnim izborom investicij in razpršenostjo naložb lahko ustvariš dober dodaten zaslužek. Naložbe v zavarovana posojila v obliki depozitov z vezavo sredstev nudijo mnogo višje obrestne mere kot na primer bančni depoziti.

Preizkusi platformo za množično investiranje in pametno investiraj sredstva tudi zato, da prihraniš na stroških, saj platforma na zaračunava vstopnih in izstopnih stroškov ter letnih upravljavskih stroškov. Prav tako ti ni potrebno plačati kazni, v primeru, da posamezno investicijo predčasno prekineš.