Najboljši tiskalniki za domačo rabo v letu 2018

Najboljši tiskalniki za domačo rabo v letu 2018

Kopirni stroji nudijo široko možnost izbire. Kakovostne rezultate lahko dosegate že s tistimi iz najcenejšega ranga. Če torej potrebujete tiskalnik za domačo uporabo, pri čemer boste tiskanje izvajali zgolj za svoje (manjše) potrebe, potem vam svetujemo, da se odločite za enega izmed spodaj predstavljenih. Kljub temu, da so kopirni stroji za domačo rabo počasnejši in nudijo slabše rezultate od pisarniških, pa je njihova poglavitna prednost v nizki ceni, lahkosti in majhnosti. To pomeni, da ga lahko postavite praktično kamorkoli.

  1. HP Deskjet 3630

Ta tiskalnik omogoča tiskanje naslednjih dimenzij papirja: A4, A5, A6 in B5. tehta 4 kg, vanj pa lahko naenkrat vstavite 60 listov papirja. Njegovi glavni prednosti sta v tem, da je poceni in kompakten. Slabost je v tem, da je črnilo lahko dražje. Kot prvega smo ga izbrali zaradi dokaj dobre kakovosti, ki je dostopna po ugodni ceni. Poleg povezave z računalnikom ga je možno povezati tudi z mobilnimi napravami kot sta tablica in pametni telefon. Gre torej za kopirni stroj, ki se izkaže kot odlična izbira za domačo uporabo.

  1. Canon Pixma TS8050

Hitrost tiskanja pri tem modelu znaša 15 ppm za črno-belo tiskanje in 10 ppm za tiskanje v barvah. V predal za vstavljanje papirja lahko naenkrat vnesete 100 listov papirja. Ta tiskalnik je težek 6,5 kg. Izkaže se, da je tiskanje s tem modelom zelo kakovostno, medtem ko je cena nakupa tiskalnika in sprotnih stroškov nekoliko manj vabljiva. Dobro se obnese tudi pri tiskanju fotografij in pri funkciji skeniranja.

  1. HP Envy 5540 all in one printer

Še zadnji predstavljeni model je prav tako znamke HP. Hitrost tiskanja pri tem tiskalniku znaša 22 strani na minuto. Resolucija je 1200 x 1200 dpi. Ta model omogoča tiskanje, fotokopiranje in skeniranje. Je najtežji od navedenih, saj tehta skoraj 7 kg. Uporaben je tudi za tiskanje fotografij. Ne podpira zgolj USB povezave, ampak ga lahko priključite tudi na wi fi. Odlikuje ga tudi opcija avtomatskega obojestranskega tiskanja.

Vir: techradar.com