Zahtevnim nalogam bo kos le napreden tiskalnik

Zahtevnim nalogam bo kos le napreden tiskalnik

Zahtevnejši uporabniki se seveda ne morejo zadovoljiti s tiskalniki, ki jih najdemo na prodajnih policah že za 100 €. Njim so namenjeni naprednejši tiskalniki, ki so veliko bolj zmogljivi, seveda pa tudi dražji. Tudi na tem področju ne manjka izbire in širokega cenovnega razpona – od vsestranskih ploskih tiskalnikov za osebno rabo do najkompleksnejših industrijskih tiskalnikov. Za večino uporabnikov je optimalna izbira nekje vmes – v zlati sredini najdemo napravo Oce Arizona 1250XT, na katero prisegajo mnogi poslovni uporabniki in nudi tudi UV tisk.

Oce Arizona 1250XT

Oce Arizona 1250XT je zavidanja vreden tiskalnik iz prestižne družine Arizona priznanega proizvajalca Canon. Zakaj je ta tiskalnik tako priljubljen? Ker omogoča veliko za relativno nizko ceno!

Med ploskimi tiskalniki izstopa Oce Arizona 1250XT predvsem s prostorno delovno površino. Nudi namreč kar 250 x 308 cm veliko površino, kar ponuja skoraj osem kvadratnih metrov manevrskega prostora za tisk velikih motivov. Vsa ta površina je na voljo za tiskanje na trdne materiale, medtem ko možnost uporabe papirja v roli te omejitve celo izniči! Tako je ta tiskalnik kot nalašč za tiste, ki se redno srečujejo s potrebo po tiskanju na veliko površino – to pride še kako prav pri tiskanju plakatov, nalepk, tabel in podobnega propagandnega materiala, seveda pa je velika površina dobrodošla za arhitekte, inženirje, umetnike in druge mojstre.

Velika površina pa seveda ni edina odlika tega tiskalnika. Posebne omembe si gotovo zasluži tudi kakovost tiska, ki mora biti pri nalogah, s katerimi se sooča Oce Arizona 1250XT, še posebej prepričljiva. UV tehnologija omogoča izjemno natančen UV tisk tudi na velikih površinah, tako da bodo motivi vedno ostri in čisti, za nameček pa UV sušenje pripomore k odlični obstojnosti barve na vseh mogočih materialih.

Oce Arizona 1250XT je vsekakor tiskalnik za zahtevnejše uporabnike, ki bodo znali izkoristiti ves potencial takšne naprave. Skorajda ni izziva, kateremu ta naprava ne bi bila kos!