Odkup zapadlih terjatev za nemoteno likvidnost

Odkup zapadlih terjatev je oblika prenosa terjatev, kjer svoje zapadle terjatve prepustite posredniku, ki jih izterja sam, vam pa predhodno nakaže dogovorjeni znesek, da lahko nemoteno in brez skrbi poslujete naprej.

Ko se odločate za odkup zapadlih terjatev, izberite zaupanja vredno podjetje kot je Achilles, saj bomo poskrbeli za zvišanje rentabilnosti vašega podjetja in vam posledično omogočili neomejeno rast poslovanja, vi pa se boste lahko medtem v celoti posvetili bolj pomembnemu delu.

Po sklenitvi kupne pogodbe vas bomo pozvali k predložitvi dokumentacije, iz katere je razvidna vrednost terjatve in matična oz. davčna številka dolžnika ter vsebina posla, na podlagi katerega je terjatev nastala.

Več možnosti sodelovanja

Odkup zapadlih terjatev lahko poteka na dva načina, in sicer lahko pri odkupu zapadlih terjatev brez regresne pravice sredstva v višini od 80 do 90 odstotkov nakupne vrednosti terjatve prejmete takoj, preostalo pa po tem, ko kupec poravna terjatev, pri verižni kompenzaciji pa lahko unovčite posredno odkupljene zapadle terjatve, kar je za naročnika ponavadi bistveno cenejša in prav tako učinkovita strategija.

Ne glede na to, katero opcijo izberete, je najbolj pomembno, da se hitro in enostavno znebite finančnih bremen. Glede na krizne čase je toliko pomembnejše, da vam ob strani stoji zanesljiv in zaupanja vreden partner, na katerega lahko vedno računate.