Kakovostno zdravljenje zob z implantati v mestu Ljubljana

Kakovostno zdravljenje zob z implantati v mestu Ljubljana

Implantati Ljubljana – implantološko zdravljenje manjkajočih zob z implantati v mestu Ljubljana ponuja več različnih zobozdravstvenih klinik in ordinacij, kjer delujejo zobozdravniki specialisti, kot so parodontologi, protetiki in implantologi. Večina dentalnih centrov v prestolnici nudi celostno obravnavo pri zdravljenju zob z vsadki in protetiko.

Pri iskanju ustreznega zobozdravnika se je potrebno pozanimati o določenih informacijah, ki so pomembne pri implantološkem zdravljenju. Na spletni strani www.implantati.dentalia.si je na voljo spletni obrazec za povpraševanje, kjer je mogoče zastaviti vprašanja izbranim zobozdravnikom, ki delujejo v Osrednjeslovenski regiji ter v drugih regijah po Sloveniji.

Implantati Ljubljana – izbira med Straumann in Neodent vsadki

Vsaka dentalna klinika sodeluje z določenimi blagovnimi znamkami oziroma proizvajalci protetike. Ker zobozdravniki že več let sodelujejo in uporabljajo določene vsadke, tudi dobro poznajo njihove značilnosti, prednosti in slabosti. Prav tako lahko predvidijo življenjsko dobo ter naročajo dele v garanciji, če je kasneje potrebno popraviti oziroma zamenjati sestavni del, kot je na primer opornica ali zobna krona.

Zobozdravstvene ordinacije v prestolnici Slovenije svojim pacientom nudijo visoko kakovostne vsadke blagovne znamke Straumann in blagovne znamke Neodent. Oba proizvajalca na trgu zobne protetike veljata za sinonim kakovosti, saj so protetični nadomestki klinično preizkušeni, izdelani iz najboljših materialov ter imajo vgrajeno posebno tehnologijo, ki omogoča optimalno zlitje vijaka s čeljustno kostjo.

Implantati Ljubljana – izbira med specialisti

V spletnem iskalniku so na voljo podatki za posameznega zobozdravnika, ki deluje v prestolnici Slovenije. Ob kliku na sliko zobozdravnika specialista protetika in/ali implantologa se izpišejo podatki o zobozdravstveni kliniki z imenom in naslovom.

Prav tako so na voljo podatki o izobrazbi specialista in članstvih v določenih združenjih. Ob izpisu je navedeno tudi to, ali dentalna klinika nudi zdravljenje zob z Neodent ali Straumann zobnimi vsadki. Določene ordinacije nudijo možnost izbire med obema blagovnima znamkama s tradicijo. Ne glede na izbor blagovne znamke, pa proizvajalca zagotavljata doživljenjsko garancijo.

Storitev za implantološko zdravljenje zoba

Spletni obrazec za povpraševanje je namenjen zastavljanju vprašanj o samem procesu oziroma postopku zdravljenja ter o cenah za protetične nadomestke. Potrebno se je pozanimati tudi o tem, ali dentalna klinika nudi celostno obravnavo zdravljenja skupaj z diagnostiko, kirurško pričvrstitvijo vijaka v čeljustno kost, namestitvijo opornice in zobne krone ter drugih postopkov.

Cene za zdravljenje zoba z implantati v mestu Ljubljana lahko zelo variirajo, še posebej, če se pri diagnostiki in pregledu zob izkaže, da je pred implantološkim zdravljenjem potrebno najprej zdraviti bolezen dlesni oziroma parodontozo.