Vodni bari Spring omogočajo stalen dostop do vode brezhibne kakovosti

Vodni bari Spring omogočajo stalen dostop do vode brezhibne kakovosti

Neoporečna pitna voda predstavlja pomembno vrednoto ter temelj za zdravje in dobo počutje vsakega od nas. Vodni bari Spring zasledujejo isti cilj, zato njihov avtomat za vodo predstavlja vir zdrave in čiste vode dobrega okusa. Avtomati prek posebnega sistema filtrov zagotavljajo, da se iz vode izloči vse bakterije in viruse, ki bi lahko predstavljali nevarnost vašemu zdravju. Voda bo z njihovo pomočjo prosta raznih primesi in klora.

Z vodnimi bari Spring do nižjih stroškov

Vodni bari Spring pa ne zagotavljajo zgolj brezhibne kakovosti vode. Če se boste odločili za namestitev avtomatov za vodo v svoje podjetje, boste imeli od tega številne koristi. Ena od njih je ta, da boste prihranili na stroških. Če bi se npr. odločili za postavitev vodnih galonov, bi morali neprestano dovajati novo plastično posodo. To pa pomeni tudi izgubo časa in dodatne stroške nakupa in transporta.

Pri vodnih barih Spring ti problemi odpadejo, saj se voda v avtomate za vodo dovaja direktno iz vodovodnega omrežja. Tako edine stroške predstavlja sama investicija, sprotnim stroškom pa se izognete. Vodni bari vam tudi omogočajo, da si lahko v vsakem trenutku postrežete z vodo želene temperature. Odločite se lahko tudi za vročo vodo, s katero si kasneje pripravite čaj. Čas čakanja na tako vodo je omejen le na nekaj sekund.

Naredite nekaj dobrega za okolje in za izgled vaših poslovnih prostorov

S tem, ko se izognete uporabi vodnih galonov in vodi iz plastenk, naredite veliko dobrega tudi za okolje, saj v samem procesu ne bo nastajala odpadna plastična embalaža. V postopku izdelave plastične embalaže se namreč porablja veliko energije, v okolje pa se sproščajo številne škodljive snovi. Poleg tega pa so vodni bari Spring s prefinjenim designom prijetna popestritev poslovnih prostorov.

Če si torej želite zagotoviti najboljše delovne pogoje za svoje zaposlene, je stalen dostop do neoporečne pitne vode vsekakor ena pomembnejših komponent, s katero boste to dosegli. Zaposlene boste na tak način spodbudili, da si bodo z vodo pogosteje postregli. Posledično pa bo tudi zdravje in počutje vaših zaposlenih veliko boljše.