Video vaše poroke vas bo razveseljeval še mnogo let

Video vaše poroke vas bo razveseljeval še mnogo let

Razvoj tehnologije na področju snemanja in fotografiranja je zajel tudi snemalce poroke. Zato si zagotovite posnetke vaše poroke v najvišji kakovosti.

Poroka video ni le posnetek vaše poroke. Je mnogo več.

Snemanje poroke obsega predvsem še kopico ur dela v studiu, kjer se posnetki obdelajo in zmontirajo, tako da pokažejo zgodbo. Zgodbi, ki jo vi želite sporočiti svetu. Kakovostno zgodbo pa lahko ustvari le profesionalna ekipa. Stroškovno gledano je poroka kar zajeten korak. Veliko parov se odloči za najem organizatorja s katerimi si olajšajo delo. organizator pomisli na vse tisto, na kar morda pari ne bi. Poleg organizatorja je potrebno najeti še prostor in poskrbeti za aktivnosti. Saj si vendar nihče ne želi dolgočasne poroke. Zato mora biti na poroki tudi glasba v živo. Torej stroškom poroke dodate še strošek glasbene skupine.

Ker pa je potrebno imeti žive spomine na poroko, dodate še strošek snemalne ekipe. Tukaj pa morate biti malo pozorni. Namreč pomembno je, da najamete ekipo, ki ima precej izkušenj s snemanjem porok. Zakaj je to pomembno? Predvsem zato, ker se snemalci morajo znati gibati v prostoru, morajo se znati ustrezno postaviti, da dobijo dobre posnetke. Poleg tega pa jim mora biti delo v veselje in izziv. Ne glede za kakšno vrsto poroke gre, tradicionalno ali pa precej klasično, mora biti ekipa ustrezno pripravljena. To pa pomeni, kakovostna oprema in precej dobre volje. Da pa se boste še lažje odločili za ustrezno ekipo, vam predlagamo, da ste pozorni na ponudbo snemalcev. Poroka video mora biti posneta v visoki ločljivost, HD. To pa predvsem zato, ker si boste posnetke želeli ogledati na različnih zaslonih, napravah in seveda čez več let. da bodo posnetki vedno delovali kot sveži, morajo biti posneti v visoki ločljivosti.