Orodja, s katerimi boste imeli vaš poslovni račun pod večjim nadzorom

Vodenje vaših financ je ključno za to, da boste izkoristili svoj kapital za uspešno vodenje podjetja. Pri tem veliko pomagajo računovodske hiše, s pravimi orodji pa boste veliko storili tudi sami.

Prva naloga je, da izberete pravega ponudnika za poslovni račun, NLB predstavlja eno izmed boljših možnosti, saj sodi med večje in zato bolj stabilne banke. Ostalo je v vaši organizaciji in pri izbiri pravih orodij za vašo organizacijo. Preverite, s katerimi orodji, boste imeli večji nadzor nad vašimi računi.

Indinero

S tem orodjem boste enostavno preverjali, kam denar odhaja in od kje prihaja. Odhodke in prihodke boste lahko razdelili po kategorijah, kar vam bo dalo večjo moč pri analizi financ.

Google docs

Google je naredil svojevrstno različico pisarniških orodij, ki se uporabljajo preko brskalnikov. Prednost je, da do istega dokumenta lahko dostopate kjerkoli s katerokoli napravo.

MS Office

Najpopularnejša različica pisarniških orodij v primerjavi z Google docs ponuja več možnosti za analiziranje vaših financ. Prav tako jih lahko uporabljate preko spletnega brskalnika. Slaba lastnost je, da je program plačljiv, a to povečuje njegovo zanesljivost pri delovanju.

Toshl

Produkt slovenskih razvijalcev omogoča enostavno vnašanje odhodkov in prihodkov v lastno bazo. Storitev lahko uporabljate preko spleta ali preko mobilne aplikacije. Finančne transakcije lahko ločite po kategorijah.

Če še nimate poslovnega računa ali pa ga šele odpirate, vam priporočamo, da primerjate različne ponudbe posameznih bank. Pri tem morate misliti dolgoročno, zato so bolj stabilne banke bolj primerne. Večji ponudniki za poslovni račun so NLB, banka Koper, Gorenjska banka in podobno.