Kje podjetniki lahko zastonj pridobivajo nova znanja?

Podjetnik potrebuje ogromno najrazličnejših znanj. Če je bilo včasih pridobivanje znanja drago, pa danes to ne velja, saj je na spletu veliko brezplačnih gradiv, s katerimi lahko izboljšujete svoj intelektualni položaj na trgu.

Preverite nekaj strani, na katerih se lahko brezplačno izobražujete.

1.       CodeAcademy

Na spletno stran se lahko brezplačno registrirate in tako pridobite dostop do učenja programskih jezikov, kot so HTML, CSS, JavaScript in PHP. Če imate potrebujete stran in si za to ne morete privoščiti svojega programerja, potem je ta stran odličen nadomestek zanj.

2.       Hubspot Academy

Ta stran je v primerjavi s prejšnjo boj osredotočena na spletni marketing. Naučili se boste vse o optimizaciji spletnih strani in pomembnih lastnosti spletnih strani za boljši položaj. Spletni posel je vse pomembnejši, zato so tudi vse pomembnejša znanja za to.

  1. 3.       Moz

Moz je mesto, ki je osredotočeno le na optimizacijo spletnih strani. Primerno za tiste, ki željo svoje znanje širiti tudi v globino.

4.       Learnvest

Spletne učilnice ne učijo le programiranja in spletnega marketinga. Learnvest je odličen primer za to, saj boste tu spoznali, kako učinkovito ravnati s svojim denarjem tako v osebnem kot poslovnem življenju. Ugotovili boste, da ogromno stvari o denarju še ne veste.

5.       Niche consultant courses

Najtežji del poslovnega življenja je najverjetneje začetek. Niche consultan courses je najbolj primerna stran za tiste, ki se s poslom šele spoznavajo. Sigurno pa se bodo veliko naučili tudi tisti, ki so v podjetniškem življenju že vrsto let.

Vir: entrepreneur.com